Bulletin k utkání #65
22. kolo 1LM: vs. České Budějovice
Zadaří se proti Štírům? Hattrick zkusí ukončit sérii proher

Zadaří se proti Štírům? Hattrick zkusí ukončit sérii proher

Podaří se florbalistům Hattricku zlomit sérii tří porážek? Možnost bude mít v neděli, kdy ve 22. kole první ligy hostí Štíry z Českých Budějovic. Ti jsou právě tabulkovým sousedem Brňanů, jimž by se hodilo čtyřbodový rozdíl stáhnout.

Hattrick po rozpačitém vstupu do sezóny nasbíral výhry, které mu upevnily místo v pásmu předkola play-off. Tato pozice však kvůli výsledkům z uplynulých týdnů již není tolik pevná. Desátí Brňané prohráli třikrát v řadě a jejich náskok na jedenáctou Plzeň nyní činí pouhé tři body. Pokud by tak nepříznivá forma pokračovala dále, mohla by se cesta do vyřazovací fáze ještě výrazněji zkomplikovat.

Co se týče Štírů, ti jsou sice jen o jedinou příčku nad Hattrickem, ale mají oproti němu výhodu čtyř bodů. K ní Budějovicím pomohlo i jejich vítězství 6:5 po nájezdech nad Znojmem, jež zaznamenali v předchozím kole. Nicméně na Brno si i tak musí Jihočeši dát velký pozor, aby o příjemný rozestup záhy nepřišli.

Oba mančafty se v tomto ročníku už setkaly, když Hattrick padl na soupeřově hřišti 5:6 po prodloužení. Při pohledu na kompletní historickou bilanci ale jsou úspěšnější Brňané, kteří z osmi společných duelů hned šest dovedli do zdárného konce.

Na straně Hattricku je nejproduktivnějším hráčem Michal Malec se 14 góly a deseti asistencemi. Jediným dalším borcem z brněnského kádru, jenž pokořil dvacetibodovou hranici, je Lukáš Vlach (14+6). Za České Budějovice bodově nejvíce vyčnívá Daniel Drobiš (13+19) s Dominikem Vlčkem (18+10).

Na zápase se uskuteční tradiční divácká soutěž s naším partnerem Florbal.com, při níž můžete vyhrát voucher na florbalové vybavení v hodnotě 5 000 korun. Dostavte se tak přímo do haly i vy – hraje se v neděli 21. ledna od 17.00 v malé hale STAREZ ARÉNY Vodova.

1. liga mužů – 22. kolo

21. ledna | 17.00FBŠ Hummel Hattrick Brno – FBC Štíři Č. BudějoviceVideopřenosSTAREZ ARÉNA Vodova – malá hala
Zpět na úvod