Bulletin k utkání #65
22. kolo 1LM: vs. České Budějovice
Elitní týmy hrají doma, přijďte podpořit ženy či juniory

Elitní týmy hrají doma, přijďte podpořit ženy či juniory

Přichází víkend plný zajímavých zápasů florbalu. A zapojí se do něho i družstva žen a juniorů Hattricku, která se po menší přestávce opět ukážou v maximálním zápřahu. Holky hrají dvakrát s Aligators, zatímco mladé naděje hostí Ústí a Českou Lípu.

Prvoligové ženy se na konci loňského roku dostaly do super pohody, kterou si přenesly také do ledna. Momentálně mají na kontě čtyři vítězství z posledních pěti duelů a ze sedmého místa atakují šesté Aligators, jimž aktuálně hraje do karet dvoubodový náskok.

Právě s družstvem ze Šitbořic ovšem Hattrick odehraje o tomto víkendu rovnou dvě utkání, jejichž výsledky mohou pořadím značně zamávat. Brňanky navíc budou usilovat o třetí výhru za sebou, když navazují na úspěchy 7:3 a 4:1 nad Svitavami. Aligators přitom mají co vracet – v prvním vzájemném střetnutí sezóny slavily soupeřky triumf 7:4.

Nejdříve se bude hrát na půdě aligátorek, a to v sobotu 20. ledna od 18.00 ve sportovní hale Křenovice. O den později se pak prvoligová bitva přesune do brněnských Maloměřic, kde akce vypukne shodně v 18 hodin.

1. liga žen – východ

20. ledna | 18.00Aligators Šitbořice – FBŠ Hummel Hattrick BrnoSH Křenovice
21. ledna | 18.00FBŠ Hummel Hattrick Brno – Aligators ŠitbořiceSH Maloměřice

Pokračování základní části čeká také juniory, kteří se statečně perou v nejvyšší CE lize. Teď jim sice náleží desátá pozice soutěže, blížící se dvojzápas jim však nabízí šanci poskočit o něco výše. V sobotu poměří Hattrick síly s Ústím, jež je deváté jen díky lepšímu součtu gólů, než mají Jihomoravané. Víkendový program pak završí FBŠ den poté proti poslední České Lípě.

Obě utkání se uskuteční ve sportovní hale CESA VUT. Sobotní souboj začne od 18.00, přičemž v neděli zazní úvodní hvizd v 15 hodin. Přijďte tak podpořit týmy Hattricku v zápasech o klíčové body do tabulky.

CE liga juniorů

20. ledna | 18.00FBŠ Hummel Hattrick Brno – Florbal ÚstíVUT CESA Brno 1
21. ledna | 15.00FBŠ Hummel Hattrick Brno – FBC Česká LípaVUT CESA Brno 1
Zpět na úvod