Bulletin k utkání #60
1. liga žen: vs. Kutná Hora a Světlá n/S
Podpořte ženy při domácím dvojkole, nastoupí i junioři

Podpořte ženy při domácím dvojkole, nastoupí i junioři

Zatímco muži Hattricku budou válčit ve Znojmě, další elitní týmy se představí přímo před vašimi zraky doma! Ženy hostí v Maloměřicích Kutnou Horu a Světlou nad Sázavou, zatímco junioři půjdou na VUT do měření sil s Mladou Boleslaví a Libercem.

Ženy mají připravený projektový dvojzápas, který nabídne spoustu zajímavého pro vás – fanoušky! Vedle speciálního doprovodného programu to budou i samotní soupeři, kdy v sobotu dorazí momentálně čtvrtý celek první ligy žen – skupiny východ z Kutné Hory. Následující překážkou pro Hattrick se stanou florbalistky Světlé nad Sázavou, jimž náleží devátá pozice. Nachází se tedy jedinou příčku právě pod Brňankami.

Holky Hattricku v posledních týdnech táhnou nepříznivou bilanci, když prohrály čtyři zápasy po sobě. Minule v Horní Suché ovšem svitla naděje na zlepšení, jelikož Jihomoravanky urvaly aspoň bod. Pokud by se jim tak vyvedly oba víkendové duely, mohou se zapojit do bitev v lepší polovině tabulky.

V současnosti vede klubové statistiky Šárka Zhébalová, a to díky deseti brankám a dvěma asistencím. Za ní se nachází Zuzana Wilczek (3+4), která je mimo jiné hráčkou s nejvíce gólovými přihrávkami v týmu. Za Kutnou Horu dosud excelovala Natálie Trpišovská (10+8) a za Světlou Šárka Kudlová (14+9). Přijďte podpořit holky Hattricku přímo do haly a vytvořte jim špičkovou atmosféru v cestě za body – v sobotu i neděli se začíná od 18.00 v hale Maloměřice.

Ligový kolotoč pokračuje také juniorům, kteří se v rámci CE ligy představí nápodobně na domácím hřišti. Desátý Hattrick přivítá od sobotních 17.00 pátou Boleslav, načež v neděli přicestuje sedmý Liberec. Obě měření sil se uskuteční ve sportovní hale CESA VUT.

Co se týče juniorů a jejich statistik, nejvíce se v základní části soutěže daří Matyáši Grycovi (6+8). V zádech má stabilního člena mužského A-týmu Michala Malce (6+7) a seznam hráčů s dvouciferným ziskem bodů uzavírají Adam Klusoň a Matěj Tkadlec (oba 6+5).

Zpět na úvod