Bulletin k utkání #56
1. liga žen: vs. Aligators Šitbořice
Muži po krátké pauze jedou na Čelákovice, doma se představí ženy

Muži po krátké pauze jedou na Čelákovice, doma se představí ženy

Že by florbalisté Hattricku měli po vítězství nad Kladnem spoustu volna, se říct nedá. Již dva dny od 5. kola první ligy se pokračuje dalším utkáním, tentokrát na hřišti nováčka Čelákovic. V domácím prostředí se potom ukážou holky Hattricku, jež budou čelit Aligators Šitbořice.

Čtvrteční duel Hattricku s Kanonýry byl velice důležitý. Brňané vůbec poprvé v ročníku zapsali plný počet bodů a poskočili na devátou pozici tabulky. Celkové pořadí však je stále velmi vyrovnané a FBŠ nesmí polevovat.

„Zrovna takový zápas jsme potřebovali. Musíme asi uznat, že Kladno bylo lepší na míčku a hrálo aktivněji. Měli jsme gameplan jasně postavený – skvěle odbránit a hrát jednoduše,” říkal trenér Simon Šiška v pozápasovém rozhovoru. Celý si jej můžete přehrát ZDE.

Další výzvou bude venkovní střetnutí s Čelákovicemi, které hrají svoji premiérovou sezónu v soutěži. A nováčkovskou daň si zatím vybírají plnými hrstmi. Z dosavadních pěti zápasů braly jedinou výhru, a to až po prodloužení nad Startem98. Náleží jim tak poslední příčka a potřebují co nejdříve najít cestu vzhůru.

V čelákovické sestavě jsou bodově nejlepší Jakub Čáp, který zatím nasázel soupeřům pět branek, a Vojtěch Strnad s bilancí pěti gólových přihrávek. Stejný počet bodů mají za Hattrick Adam Jiříček (2+3) či René Slezák (1+4), ale ještě nad nimi figuruje Matěj Hronek (5+1). Vzestupnou kvalitu výkonů budou chtít Jihomoravané potvrdit v sobotu 30. září od 17.00 v Areně Barrandov.

1. liga mužů – 6. kolo

Sobota 30. září | 17.00 | ASK Orka Čelákovice – FBŠ Hummel Hattrick Brno
ZÁPASOVÉ CENTRUM | VIDEOPLATFORMA

Pokud chcete zavítat na florbal v Brně, doporučujeme domácí regionální derby žen. Holky Hattricku po dvou vítězstvích z předchozího víkendu nastoupí opět ve sportovní hale Maloměřice, kde je nyní čekají Aligators Šitbořice. Tedy družstvo, jež dosud bodovalo v každém utkání první ligy – východ a hoví si na druhém místě tabulky.

Ani umístění Hattrick ovšem nezní vůbec zle. Brňanky na své příští protivnice ztrácí ze čtvrté pozice pouhý jeden bod. Úspěch domácích by proto mohl pořadím příjemně zamíchat a třeba pomoci FBŠ až na průběžné čelo soutěže. Souboj se koná v sobotu 30. září od 18 hodin.

1. liga žen (východ) – 5. kolo

Sobota 30. září | 18.00 | FBŠ Hummel Hattrick Brno – Aligators Šitbořice
ZÁPASOVÉ CENTRUM

Zpět na úvod