Bulletin k utkání #68
2. osmifinále 1LM: vs. Znojmo
Závěr základní části pro ženy i juniory: co je čeká o víkendu?

Závěr základní části pro ženy i juniory: co je čeká o víkendu?

Zatímco mužskému týmu skončila základní část minulý týden, další družstva následují až nyní. Ženy i junioři mají před sebou závěrečné dvojutkání venku, které rozhodne o jejich umístění pro play-off.

Holky Hattricku stojí před velkou výzvou. Pouhá dvě kola před koncem jim chybí jediný bod na čtvrté místo první ligy – východ, které by jim zaručilo postup rovnou do druhého kola play-off. Brňanky navíc jedou na parádní vlně výsledků, když zvítězily už devětkrát z posledních 11 střetnutí.

Svěřenkyně trenéra Tomáše Skláře završí základní část venku s Kutnou Horou a Světlou nad Sázavou. Středočešky jsou v tuto chvíli druhé a výhra by jim stoprocentně zaručila, že je už nikdo z dotírajících soupeřů neodsune níže. Světlá pak je sice až osmá, nicméně zvítězila v každém z předchozích pěti zápasů, což znamená nejlepší formu společně s lídrem tabulky FBC Dobruška.

1. ligy žen – východ | 23. a 24. kolo

24. února | 18.00FBC Kutná Hora – FBŠ Hummel Hattrick BrnoSH Kutná Hora Klimeška
25. února | 14.00Sklo Bohemia Světlá n/S – FBŠ Hummel Hattrick BrnoSH Golčův Jeníkov


Poslední dva duely před startem vyřazovací fáze čekají také juniory. Ti jsou momentálně osmí a už je jasné, že se tabulkou výše neposunou. Kdyby si však tuto pozici Hattrick udržel, postoupil by rovnou do osmifinále play-off. FBŠ by každopádně potřebovalo setřást deváté Bulldogs, kteří mají shodný počet bodů, i desáté Ústí se čtyřbodovým odstupem.

Hattrick přitom o víkendu nemůže očekávat žádné snadné souboje. Nejprve poměří síly s Mladou Boleslaví na páté příčce, načež narazí na sedmý FBC Liberec. Nezapomeňte tak sledovat počínání našich družstev a fanděte jim, ať dosáhnou co nejlepších výsledků před play-off!

CE liga juniorů | 21. a 22. kolo

24. února | 16.00Předvýběr.CZ Florbal MB – FBŠ Hummel Hattrick BrnoNová MSH Mladá Boleslav
25. února | 11.00FBC Liberec – FBŠ Hummel Hattrick BrnoSH ZŠ Dobiášova Liberec
Zpět na úvod