Bulletin k utkání #57
9. kolo 1LM: vs. Plzeň
Podpořte Hattrick doma! Na Vodově se utká s Plzní

Podpořte Hattrick doma! Na Vodově se utká s Plzní

Před svými fanoušky se opět představí florbalisté Hattricku. Čeká je totiž 9. kolo první ligy, které na jejich domácí hřiště přivádí FbC Plzeň. Západočeši sice v předchozích dvou zápasech uspěli, Brňané jsou však nabuzení a věří, že navážou na bojovný výkon z minulého víkendu.

Přestože před týdnem Hattrick nedosáhl na výhru, i bod ze hřiště silného oponenta se počítá. Ještě v poslední minutě základní hrací doby vedli Jihomoravané nad Ústím, které se pohybuje kolem čela tabulky, nicméně nakonec museli být vděční aspoň za bod po nájezdech.

Že Brno svého protivníka takto potrápilo, je ovšem dobrým znamením. Oproti porážkám s Čelákovicemi či Hradcem Králové opět přišel dílčí úspěch, na němž chtějí hráči dále stavět. „O minulém víkendu jsme z Ústí odvezli pouze bod, ale tentokrát bychom se rádi dostali na vítěznou vlnu. A k tomu budeme potřebovat i vaši podporu,” burcuje útočník Lukáš Vlach.

Doma na Hattrick čeká FbC Plzeň, jež je aktuálně devátá se čtyřbodovým náskokem na jedenácté FBŠ. Vítězství by tak přišlo svěřencům kouče Simona Šišky rozhodně vhod, aby jim neujel vlak v boji o play-off.

Hattricku se v prvoligové historii nikdy nestalo, že by s Plzní prohrál. Vůbec poprvé se utkala obě mužstva již v sezóně 2011/2012, během které FBŠ bralo výhry 3:2 a 8:5. Po návratu západočeského klubu do soutěže pak přibyly výsledky 5:4 po prodloužení a 7:1.

V individuálním bodování Plzně dosud vynikal Václav Zábran (5+8), jemuž sekunduje Josef Tomášek (6+2). Zato Hattrick má body rozloženy rovnoměrněji mezi více hráčů. Nejvíce jich mají Matěj Hronek (5+3), Adam Jiříček (3+3) či René Slezák (1+5).

Spoustu zábavy bude připraveno také pro vás – fanoušky. Hlavním tahákem se znovu stane přestávková soutěž, v níž si můžete vystřelit voucher v hodnotě 5 000 korun u partnera klubu Florbal.com. Jak se můžete stát majitelem této bezkonkurenční odměny, zjistíte v článku ZDE.

Určitě tedy neváhejte a dorazte v neděli 22. října do malé haly STAREZ ARÉNY Vodova! Měření sil startuje ve 13 hodin.

Zpět na úvod