Bulletin k utkání #46
Play-off #3: Junioři vs. Chomutov
Večer se rozhodne: Juniory čeká boj o vše s Chomutovem

Večer se rozhodne: Juniory čeká boj o vše s Chomutovem

Rozhodující měření sil stojí před juniory Hattricku. V sérii prvního kola play-off hrají vyrovnaně 1:1 na zápasy s Chomutovem, a ultimátní třetí duel určí, kdo půjde v sezóně dále. Budou to právě Brňané? Přijďte i vy v úterý 28. února od 19.30 do haly VUT, kde souboj proběhne.

Junioři mají za sebou dvě různorodá utkání ve vyřazovací fázi. Na její úvod se jim nepodařilo využít domácího prostředí a s Chomutovem padli 2:6. Jedinými střelci Brna se stali Adam Klusoň s Jakubem Vařechou.

Co se však podařilo jenom o den později, to byla fantazie. Hattrick se perfektně vrátil do série a dominantním výkonem oplatil Chomutovu porážku – tentokrát v podobě 10:4. Bitva o postup do dalšího play-off je tak v tuto chvíli remízová, přičemž pokračovat může jenom jeden tým.

„V prvním zápase jsme doplatili na efektivitu zakončení. V tom druhém jsme naopak ukázali, že góly střílet umíme,” podotýká snajpr brněnské sestavy Jakub Vařecha. Právě on byl tím, kdo se v Chomutově podílel hned na osmi gólech z deseti. Celkově jich dal pět a na další tři přihrával.

Zdali ovšem bude cesta Hattricku pokračovat, o tom se rozhodne v úterý večer. Chomutov se vrací do Brna, aby se mu postavil ve třetím vzájemném duelu. „Očekávám opět velmi vyrovnané utkání, ve kterém jde o vše. Už známe své silné a slabé stránky, takže budou rozhodovat detaily,” dodává Vařecha.

Dorazte podpořit mladé naděje Hattricku přímo do haly! Hraje se v úterý 28. února, a to večer od 19.30. Dějištěm měření sil se stane sportovní hala CESA VUT.

Foto: Facebook Florbal Chomutov

Zpět na úvod