Bulletin k utkání #46
Play-off #3: Junioři vs. Chomutov
Výběr soupeřů: Na Hattrick zbyla do čtvrtfinále Letka

Výběr soupeřů: Na Hattrick zbyla do čtvrtfinále Letka

Je rozhodnuto o podobě čtvrtfinále první ligy mužů. Florbalisté Hattricku se v něm utkají s Letkou, která na ně zbyla při výběru soupeřů v pondělí odpoledne. V základní části přitom mají oba mančafty vyrovnanou bilanci výsledků.

V prvním vzájemném duelu sezóny slavila Letka, která na domácí půdě porazila Brňany 8:4. Dlouho však byl rozdíl pouze minimální a až v závěrečných minutách odskočila Letka do výraznějšího vedení.

Domácí střetnutí ovšem dopadlo drtivě ve prospěch Hattricku. Letka si totiž z Maloměřic odvezla debakl 1:6, kdy se hned dvakrát trefil René Slezák. Bilancí 1+1 potom vynikli Tomáš Brom a Jonáš Kůra.

Dvojice domácích utkání je na programu o víkendu 4. a 5. března. Následně se série přesune na půdu protivníka, kde se určitě bude hrát v sobotu 11. března. Čtvrtfinálová série se hraje na tři vítězné duely.

Připravujeme ohlasy k výběru soupeřů jak trenérského štábu, tak hráčské sestavy. Pro veškeré novinky týkající se play-off sledujte nejen náš oficiální web, ale také sociální sítě.

Zpět na úvod