Bulletin k utkání #46
Play-off #3: Junioři vs. Chomutov
Play-off pokračuje! Junioři odvrátili mečbol Chomutova

Play-off pokračuje! Junioři odvrátili mečbol Chomutova

Před těžkou výzvou stáli junioři Hattricku, ale nakonec ji zvládli! Brněnští florbalisté vyrovnali sérii s Chomutovem, která se hraje na dva vítězné zápasy, a vrátili sérii domů. Předchozí porážku napravili vysokým úspěchem 10:4.

Florbal Chomutov – FBŠ Hummel Hattrick Brno 4:10 (0:3, 2:3, 2:4)

Junioři Hattricku věděli, že musí vyhrát, jinak je jejich putování vyřazovací fází u konce. A jejich poctivý nástup do utkání byl znát také ve skóre. Už v páté minutě bylo skóre 2:0 pro FBŠ, když se mezi střelce zapsali Michal Horák s Adamem Klusoněm. Do konce dějství náskok ještě zvýšil Jakub Vařecha a zdálo se, že Hattrick je na nejlepší cestě za vítězstvím.

Příznivou situaci potvrdili Jihomoravané také po přestávce, když dával už na 4:0 opět Vařecha. Ten ještě během druhé třetiny zaznamenal Hattrick a pomohl k tomu, že hosté měli na své straně vedení 6:2 po čtyřiceti minutách.

V závěrečné fázi duelu přidal Chomutov do brněnské sítě ještě dvě trefy. Výsledek tak nakonec ještě mírně zkorigoval, jenže finální stav mluvil jasně ve prospěch Hattricku. Juniorské družstvo dominovalo 10:4 a přesvědčivě srovnalo stav série prvního kola play-off.

Ultimátní bitva o postup se plánuje na středu 1. března, kdy se série vrátí zpět do jihomoravské metropole.

Utkání jste mohli sledovat pomocí tohoto odkazu: ZÁPASOVÝ ONLINE.

Statistiky utkání

Branky a nahrávky: 27. Urban (Sobek), 40. Pleskač (Urban), 50. Urban (Hennrich), 57. Kubík (Nevšímal) – 2. Horák (Vařecha), 5. Klusoň (Eliáš), 13. Vařecha (Malec), 21. Vařecha (Klusoň), 26. Klusoň (Vařecha), 32. Vařecha (Klusoň), 46. Vařecha (Klusoň), 51. Klusoň (Malec), 53. Vařecha (Horák), 57. Horák (Vařecha).

Sestavy

ChomutovHattrick
Fiala – Hennrich (C), Holovej, Sobek, Žižka – Kubík, Šnobr, Šulaj – Ibl, Kordulík, Nevšímal – Pleskač, Pilař, UrbanBuršík (Buchta) – Eliáš, Malec (C), Horák, Vařecha, Klusoň, Petřivalský, Gryc T., Zeisel, Rataj, Kříž, Gryc M., Valíček, Lank
Zpět na úvod