Bulletin k utkání #46
Play-off #3: Junioři vs. Chomutov
Junioři nad propastí: Chomutov získal proti nim mečbol

Junioři nad propastí: Chomutov získal proti nim mečbol

Důležité měření sil dotáhli k vítěznému konci Severočeši. Junioři Hattricku Brno podlehli v úvodním duelu play-off Chomutovu, když se nedotáhli blíže než na kontaktní rozdíl. V neděli tak zamíří na hřiště soupeře, kde budou odvracet mečbol.

FBŠ Hummel Hattrick Brno – Florbal Chomutov 2:6 (0:2, 1:0, 1:4)

Chomutov těžil z výborného vstupu do utkání, když už po necelých šesti minutách měl na svojí straně vedení 2:0. Druhou trefu přitom hosté dali dokonce při vlastní početní nevýhodě. Florbalisté Hattricku se tak snažili s výsledkem něco udělat, nicméně do pauzy mezi úvodní a druhou částí se skóre nepohnuli.

Stav se jim podařilo změnit teprve v prostředním dějství, byť si na branku museli počkat až do 36. minuty. Po přihrávce Matyáše Gryce vrátil Brno na kontaktní rozdíl Adam Klusoň a stále nebylo vůbec nic ztraceno. Podle dostupných statistik si Hattrick navíc stále držel mírnou střeleckou převahu.

Ve třetí třetině však Chomutov opět navýšil svůj náskok. Brňané se tak dostali pod tlak a zbývalo jim jen něco málo kolem jedenácti minut, aby se pokusili zvrátit vývoj duelu. V následujících minutách ovšem Severočeši utekli do výraznějšího vedení, které je dovedlo až k vítězství 6:2 a mečbolu v sérii.

Před Hattrickem v tuto chvíli stojí těžký úkol, a sice odvrátit hrozbu konce v úvodním kole play-off. Zdali vyrovnají a vrátí sérii do Brna, se ukáže v neděli 26. února na hřišti Chomutova.

Utkání jste mohli sledovat pomocí těchto odkazů: ZÁPASOVÝ ONLINE, DIGITÁLNÍ BULLETIN.

Statistiky utkání

Branky a nahrávky: 36. Klusoň (Gryc M.), 59. Vařecha (Suk) – 2. Martin (Dolejší), 6. Kubík, 49. Jeníček (Martin), 54. Hennrich (Šnobr), 58. Šulaj (Šnobr), 59. Ibl (Fiala).

Sestavy

HattrickChomutov
Buršík (Buchta) – Suk, Petřivalský, Vařecha, Eliáš, Gryc T., Malec (C), Zeisel, Klusoň, Rataj, Kříž, Gryc M., Horák, Valíček, LankFiala (Kopecký) – Hennrich (C), Pretl, Fator, Dolejší, Holovej – Ibl, Kordulík, Nevšímal – Pleskač, Martin, Jeníček – Kubík, Šnobr, Šulaj
Zpět na úvod