Bulletin k utkání #43
Holky Hattricku vs. Židenice
Domácí víkend mužů i žen: Přijďte podpořit naše týmy přímo do haly!

Domácí víkend mužů i žen: Přijďte podpořit naše týmy přímo do haly!

Hned dva důležité zápasy přinese nadcházející víkend. Muži Hattricku mají skvělou šanci doma zarazit nepříznivou sérii výsledků, když v sobotu hostí FBC Letku. Pořádně nabitý souboj potom absolvují i ženy v neděli při derby se Židenicemi. A je jasné, že Hattrick bude v obou případech nutně potřebovat vaši podporu přímo na tribunách!

Mužský tým se aktuálně nachází v nepříjemné situaci. Několik minulých zápasů pro něj nedopadlo podle představ a sesunul se ze třetího místa tabulky na čtvrté. Svěřenci trenéra Simona Šišky však neskládají zbraně – naopak jsou ještě více nabuzení nepříznivou bilanci konečně utnout.

Příležitost se nabízí již tuto sobotu 4. února, kdy do sportovní haly v Maloměřicích přijede FBC Letka. Také tomuto mančaftu mají Brňané co vracet, jelikož posledně odjížděli ze soupeřovy půdy s prázdnou. Tentokrát ale bude rozdílový faktor na straně Hattricku – domácí prostředí a fanoušci. Něco, v čem Brno patří mezi nejlepší v soutěži.

Všechny vás tak zveme na sobotní měření sil mužů od 19 hodin do Maloměřic, kde můžete být šestým hráčem Hattricku a pomoci mu za vytouženými třemi body. A navíc nejde o jedinou velkou florbalovou akci, která je na víkend naplánována.

Hned o den později, v neděli 5. února, se představí v plné palbě také ženy. V posledním domácím utkání základní části nastoupí v hale CESA VUT od 18.00 v největším možném derby proti Židenicím. Bývalý extraligový klub sice má ze vzájemných duelů lepší statistiku, nicméně i našim holkám se v tomto ročníku už podařilo Židenice porazit. Ideální možnost zopakovat to se naskýtá právě teď.

Dorazte také na nedělní měření sil žen a pomozte i našemu druhému dospělému týmu v cestě za úspěchem! Přidejte se na oficiální facebookovou událost pro celý víkend ZDE a sledujte veškeré novinky nejen na našem webu, ale i na sociálních sítích.

Zpět na úvod