Bulletin k utkání #43
Holky Hattricku vs. Židenice
Takto vypadá tréninkové centrum v NC Královo Pole!

Takto vypadá tréninkové centrum v NC Královo Pole!

Zajímá vás, co vás čeká v tréninkovém centru, které jsme nedávno otevřeli přímo v Nákupním centru Královo Pole? Právě to vám ukáže nová reportáž Televize Spolu. K dispozici jsou nejen volné hodiny pro hobby hráče, ale také široká škála tréninků pro mládež. Více se dozvíte už o víkendu 28. a 29. ledna, kdy se v centru konají dny otevřených dveří.

Hattrick přišel s revolučním nápadem, který už spatřil světlo světa ve Švédsku. Právě tam v jednom z nákupních středisek otevřeli hrací plochu na florbal se zázemím pro 1 500 diváků. Velkou výhodou tohoto konceptu je, že během tréninku vašeho dítěte můžete využít hromady dalších služeb přímo v NC Královo Pole. A to navíc s parkováním zdarma až na tři hodiny.

„Otevřeli jsme florbal široké veřejnosti. Kdokoliv může přijít si zahrát, pronajmout si plochu, půjčit si florbalky i míčky a zahrát si. A zároveň je to pro nás zajímavý druh náboru, kdy se budeme snažit sem přivést ještě více dětí,” vyzdvihuje prezident klubu Dan Koubek.

Myšlenku tréninkového centra oceňuje také hráč Hattricku Jonáš Kůra. „Hráč každého věku, který to s florbalem myslí vážně, vždy má sen mít možnost si jít někam takto zahrát. Myslím si, že to je jedinečná možnost v rámci brněnských prostor. Není standardem jít si dopoledne zastřílet, případně si večer ještě něco individuálně dotrénovat,” dodává Kůra.

Koukněte se na celou reportáž z produkce Televize Spolu níže. Pokud vás zajímají možnosti rezervace plochy, více najdete na www.sportfamilyarea.cz.

Zpět na úvod