Bulletin k utkání #38
16. kolo: FBC Štíři Č. Budějovice
Víkendové sportoviště v NC Královo Pole zdarma!

Víkendové sportoviště v NC Královo Pole zdarma!

Speciální nabídku si přichystal Hattrick Brno při otevření nového tréninkového centra, které vyrostlo přímo v Nákupním centru Královo Pole. Již o víkendu 26. a 27. listopadu může přijít úplně kdokoliv na dny otevřených dveří, kdy bude možnost zcela zdarma si vyzkoušet hřiště a zahrát si v nově zrekonstruovaných prostorách.

V uplynulých týdnech měl Hattrick velmi napilno, jelikož připravoval něco, co nikde jinde v Česku nenajdete. Podařilo se dát dohromady unikátní místo přímo v obchodním centru, kde vzniklo florbalové hřiště nejen pro potřeby tréninků dětí, ale třeba také pro hráče či hráčky hobby úrovně. A právě teď se naskýtá neopakovatelná příležitost, jak si zbrusu nový prostor otestovat mezi prvními, a navíc úplně zadarmo!

Tréninkové centrum v NC Královo Pole bude volně zpřístupněno o víkendu příští týden – tedy ve dnech 26. a 27. listopadu. Otevírací doba bude vždy od 9 do 21 hodin, takže spousta času pro to, abyste si vyzkoušeli neokoukané florbalové hřiště téměř v srdci města. Ať už patříte do mládežnických kategorií či mezi dospělé, můžete se v daném termínu zastavit na místě, vzít kamarády a okusit špičkové florbalové zázemí a podmínky, které jsme vám připravili.

Sportování můžete díky strategické poloze hřiště spojit i s řadou dalších aktivit, jako je například nákup v obchodním centru či návštěva některé z mnoha poboček služeb, které uvnitř NC Královo Pole sídlí. Pokud jedete autem, je parkování na tři hodiny zcela zdarma. Jít si zasportovat a během toho vyřešit další povinnosti nebylo nikdy jednodušší!

Tréninkové centrum, nesoucí název Sport Family Area, disponuje hřištěm o rozměrech 30 × 15 metrů. Velikost hřiště tedy umožňuje naplno si zahrát v počtu tří proti třem, případně čtyř na čtyři. A že nemáte vybavení? Florbalky, míčky a další si můžete zapůjčit přímo na místě.

Pokud vás zajímá naše tréninkové centrum Sport Family Area, zjistěte více na www.sportfamilyarea.cz. Případně pokud vás tato možnost si zasportovat zaujala, ale nebudete mít čas o víkendu 26.–27. 11., můžete si vybrat termín a rezervovat si čas dle libosti. O nabídce pravidelných tréninků pro děti informujeme ZDE.

Kde najdete tréninkové centrum Hattricku Brno (NC Královo Pole)

Zpět na úvod