Bulletin k utkání #34
11. kolo: DDQ Florbal Chomutov
NÁBOR: Sport i spousta zábavy, pojď hrát florbal za Hattrick Brno!

NÁBOR: Sport i spousta zábavy, pojď hrát florbal za Hattrick Brno!

Hledáte smysluplné využití volného času a sportovní aktivitu pro vaše dítě, kde bude pravidelně hrát, najde si kamarády se stejnými zájmy a užije si spoustu zábavy? Při začátku školního roku otevírá nábor do mládeže florbalový klub FBŠ Hattrick Brno, kam se mohou hlásit kluci i holky všeho věku. Domluvit se na zkušebním tréninku můžete právě teď!

Co je u nás na prvním místě? Radost ze hry, individuální přístup a odborná péče o každého hráče i hráčku. Profesionální přístup garantují pracovnící Hattricku, v jejichž čele stojí zkušení, odborně vzdělaní a licencovaní trenéři florbalu.

Abyste měli informace pěkně pohromadě, připravili jsme vám stránku www.hattricknabor.cz, kde najdete podrobnosti ke každé věkové kategorii. Dozvíte se, co sportování v Hattricku přináší, jak vypadají tréninky i mnoho dalšího přímo slovy našich trenérů. Na stránkách navíc najdete kontakt na trenéry všech věkových kategorií a můžete se doptat na jakékoliv informace, případně se rovnou domluvit na zkušební trénink.

Velkou výhodou Hattricku je, že trénuje prakticky po celém Brně. Kromě kmenové haly v městské čtvrti Brno-Lesná probíhají tréninky také například v Maloměřicích a Obřanech, Králově Poli, Bystrci, na Vinohradech, v Novém Lískovci, Židenicích, Bohunicích nebo v Černých Polích.

Díky tomu, že je možnost účastnit se až čtyř tréninků týdně, lze se flexibilně domluvit na nejvhodnějším dnu/dnech, kdy přijít do haly a vyzkoušet si florbal. Stačí pouze sportovní obuv a sportovní oblečení, další vybavení vám zapůjčíme úplně zdarma přímo na místě.

V Hattricku má každé dítě jistou kromě tréninků i pravidelnou účast na zápasech, ať už jde o dlouhodobé ligové soutěže podle věku hráčů/hráček nebo různých dalších turnajů. Vedle rozvoje florbalových a všeobecných sportovních dovedností si však Hattrick klade i vyšší cíle. Naší prioritou je vychovávat z dětí slušné a sebevědomé osobnosti, kterou budou úspěšně a spokojené v budoucím osobním i sportovním životě.

Náš klub spolupracuje s odborníky z oblasti fyzioterapie, kondičními trenéry i doktory. Tím zajišťujeme prevenci zranění, hlídáme zdraví dětí a včasně odhalujeme případné nedostatky. Nejen díky tomuto přístupu, jenž klade důraz na sportovní všestrannost, dáváme dětem zdravý základ, aby byly v budoucnu připraveny na jakýkoliv sport či aktivitu, které si zvolí.

A proč právě Hattrick? Máme přes dvacet let zkušeností, vlastní zázemí a sledujeme moderní trendy sportovní přípravy, jež aplikujeme přímo do tréninků a zápasů. To vše nám umožňuje poskytovat členům klubu maximálně efektivní prostředí, aby se úplně každý rozvíjel po stránce lidské i sportovní.

Uvažujete, že přihlásíte vaše dítě do Hattricku Brno? Připomínáme náborovou stránku www.hattricknabor.cz, kde se můžete seznámit s našimi trenéry, přístupem k trénování mládeže a zjistit důležité informace ke každé věkové kategorii kluků i holek. Kromě toho je vždy možnost se ozvat našemu šéftrenérovi Marku Fialovi na e-mailu fiala@hattrick-brno.cz nebo telefonu +420 728 189 829.

Podporujeme individuální přístup a rádi si vás vyslechneme za každé situace. A pokud se rozhodnete být jedním z nás, těšíme se do budoucna, až se budeme setkávat na trénincích, utkáních a při řadě dalších klubových událostí. #SpoluJsmeHattrick!

Jak se líbí v Hattricku našim mladým nadějím?

Vojtěch Jonáš (10 let): „Na florbale mě nejvíc baví střílení na branku a taky máme super partu. V Hattricku jsme společně se starším i mladším bráchou – je to tu super.”

Eliška Stejskalová (9 let): „Florbal jsem si vybrala, protože mě k němu přivedla má sestra a mám skvělou trenérku. Na florbalu se mi líbí trénování a zápasy.”

Dan Křenek (6 let): „Florbal mě baví, protože můžu dávat góly a hrát různé soutěže a hry s kamarády.”

Anna Pekárková (11 let): „Florbal mě baví, protože je to týmový sport. A když je někdo na dně, tak mu zbytek pomůže. Poznám spoustu kamarádů a zábavy.”

Zpět na úvod