Bulletin k utkání #32
Pohár ČF: BLACK ANGELS
Vítězný nájezd byla improvizace, přibližuje Zouhar

Vítězný nájezd byla improvizace, přibližuje Zouhar

Vedle brankáře Ondřeje Kolajty to byl on, kdo měl hlavní zásluhu na vítězných nájezdech. Nikolas Zouhar zachoval chladnou hlavu v náhlé smrti proti Aligators a přiřkl florbalistům Hattricku dva body. Domácí tým tak zvládl dovednostní soutěž podruhé ze dvou pokusů a zůstává lídrem první ligy.

„Chtěl jsem střílet na bližší tyč, ale nebylo tam místo. Proto jsem zkusil bekhend a vyšlo to,” popisoval rozhodující nájezd Nikolas Zouhar. Ten se navíc trefil už během utkání a zaznamenal i asistenci. Individuálním výkonem tak patřil mezi hlavní tahouny Hattricku za výhrou.

Zouhar se díky svým výkonům zařadil mezi nejproduktivnější členy mančaftu. S devíti body za sedm tref a dvě asistence patří na třetí pozici klubového pořadí. A zároveň je devatenáctiletý snajpr nejlepším střelcem mužstva. „Myslím si, že to není úplně špatné. Neočekával jsem tolik bodů, ale mám co zlepšovat,” uznal Zouhar.

Celý rozhovor sledujte ve videu níže a nezapomeňte, že Hattrick bude opět potřebovat vaši podporu. Už v úterý 11. října od 20.15 se koná šestnáctifinále Poháru Českého florbalu, ve kterém Brňané narazí na svého odvěkého rivala Black Angels. Dorazte fandit na tribuny SH Maloměřice proti superligovému soupeři i vy!

Zpět na úvod