Bulletin k utkání #31
7. kolo: Aligators Klobouky
Další derby doma! Na Hattrick se vrátí Aligators

Další derby doma! Na Hattrick se vrátí Aligators

Čtvrté derby prvoligové sezóny je tady. První liga mužů pokračuje sedmým kolem, v němž Hattrick vyzve už známého soupeře s vazbou na Brno – Aligators Klobouky. Třetí domácí zápas začíná ve sportovní hale Maloměřice od 18 hodin. Podaří se Hattricku zvítězit posedmé v řadě a prodloužit neporazitelnost?

Tým okolo kapitána Marka Fuchse pokračuje ve své krasojízdě první ligou. Po výhře v derby nad Bulldogs se Hattrick neskutečně rozjel a ztratil pouze dva body. Konkrétně jeden v Plzni po triumfu v prodloužení a jeden za úspěch po nájezdech v předchozím kole s Gullivers. Postavení v tabulce je však jasné – svěřenci kouče Simona Šišky se vyhřívají na čele soutěže s náskok jednoho bodu na Butchis.

Teď stojí Hattricku další regionální soupeř. Do haly v Maloměřicích přijede mužstvo Aligators, jež v dosavadním průběhu sezóny nezáří úplně povedenými výkony. Aktuálně se Klobouky nachází na předposlední příčce tabulky s tříbodovým náskokem na poslední Troopers. Zároveň ale jde o nováčka, který se zatím stále adaptuje na úroveň druhé nejvyšší ligy.

I když tedy Aligators prohráli tři poslední duely, předtím porazili například Znojmo nebo Chomutov. Proto se dá očekávat, že nadcházející protivník Hattricku bude nepříjemný. „Očekávám náročnější zapas, než jsme s nimi zažili v poháru. Nesmíme soupeře podcenit a dat si pozor na jeho útočnou dvojici Grégr–Zbořil,“ vzpomíná na předešlý vzájemný střet gólman Ondřej Kolajta.

Právě v poháru se Hattrick potkal s Aligators naposledy. V polovině srpna tehdy zvítězil 8:2 a začal soutěžní část přípravy výhrou. Nyní už jsou oba mančafty v dost odlišné situaci, kdy Brňané chtějí udělat všechno pro to, aby nadále pokračovali v přesvědčivých výkonech. V sestavě hostů však potřebují eliminovat zejména dva produktivní hráče – sedmnáctibodového Lukáše Grégra a Pavla Zbořila s jedenácti trefami. 

„Věřím týmu a doufám, že prodloužíme naši sérii,“ uzavírá Kolajta. Právě on dosud nastoupil ve třech utkáních základní části s úspěšností přes 85 procent, a pokud naskočí i tentokrát, může být základním stavebním kamenem dalšího úspěchu. Co se týče útoku, nejproduktivnějším hráčem FBŠ zůstává René Slezák s jedenácti body (7+4). Hned za ním pak jsou Tomáš Brom (3+5) s Jonášem Kůrou (6+2).

Bude se Hattrick radovat i posedmé za sebou a udrží si neporazitelnost v základní části? To zjistíte už zítra, v neděli 9. října, od 18 hodin. Souboj dvou regionálních rivalů se uskuteční ve sportovní hale Maloměřice, kde Hattrick bude opět potřebovat co nejvíce fanoušků na tribunách! Dorazte tak i vy a posuňte tým k dalšímu vítězství.

1. liga mužů

7. kolo
9. října 202218.00FBŠ Hummel Hattrick Brno – Aligators KloboukyONLINEVIDEO
Zpět na úvod