Bulletin k utkání #31
7. kolo: Aligators Klobouky
Bednář po Gullivers: Nebylo to nejlepší, naštěstí jsme zápas zlomili

Bednář po Gullivers: Nebylo to nejlepší, naštěstí jsme zápas zlomili

Zbývala zhruba minuta a výsledek mohl být úplně jiný. Až těsně před koncem normální hrací doby zachránil remízu proti Gullivers Matěj Bednář, který následně vstřelil i rozhodující nájezd. Florbalisté Hattricku s jeho přispěním tak zůstávají neporaženi a patří jim čelo první ligy.

„Ve druhé třetině jsme nepředváděli úplně nejlepší výkon. Naštěstí jsme to ale dokázali ke konci vyrovnat, zlomit a konečně jsme vyhráli na nájezdy,” těšilo Bednáře bezprostředně po závěrečném hvizdu.

Zrovna nájezdové vítězství se Hattricku vyhýbalo skutečně dlouho – naposledy se radovali Brňané z dovednostní disciplíny na podzim 2017 v Petrovicích. Bednář navíc byl klíčovým hráčem, který dlouhé čekání mančaftu definitivně utnul.

„U nájezdu jsem si vybral první možnost, kterou jsem chtěl udělat. A když se naskytlo místo, provedl jsem ji,” popisoval Bednář rozhodující okamžik celého utkání. Díky němu si připsal Hattrickk dva body, vyhrál třetí derby sezóny a stále mu patří nejvyšší pozice soutěže.

Podívejte se na kompletní pozápasové rozhovory níže. A nezapomeňte, že už v neděli 9. října od 18.00 vás všechny zveme do SH Maloměřice na domácí duel s Aligators. A-tým vás bude potřebovat v cestě za prodloužením svojí neporazitelnosti!

Zpět na úvod