Bulletin k utkání #30
4.-5. kolo: Dobruška a Rtyně
TELEVIZE SPOLU: Hattrick nechyběl na Dni náborů

TELEVIZE SPOLU: Hattrick nechyběl na Dni náborů

Skvělý prostor k prezentaci dostal FBŠ Hattrick Brno, který se zúčastnil Dne náborů. Tradiční akce organizovaná společností Starez se opět konala na Kraví hoře, kde si děti mohly vyzkoušet řadu různých sportů. Podívejte se na reportáž Televize Spolu, jež zavítala i na stanoviště Hattricku.

„Dětem nabízíme komplexní servis, nejen samotný florbal. To znamená i všesportovní přípravu, nějakým způsobem i zapojení angličtiny do tréninků a vyskytujeme se na vícero místech z hlediska Brna,” vyjmenovává v reportáži šéftrenér Marek Fiala. Mimo jiné zmiňuje také nové tréninkové centrum mládeže v Nákupním centru Královo Pole. Co v něm pro děti Hattrick nabízí, se dozvíte ZDE.

Podle Fialy by děti měly začít hrát jakýkoliv sport. „Měl by se stát součástí jejich života. Nejen z hlediska zdraví, ale i osobního rozvoje to je něco, co jim do budoucna velmi moc dá,” dodává šéftrenér klubu. Celou reportáž zhlédněte ve videu níže, a pokud vás Hattrick zaujal, můžete se přidat do jeho řad! Všechno důležité o náboru přinášíme na webu www.hattricknabor.cz.

Zpět na úvod