Bulletin k utkání #29
5. kolo: Kanonýři Kladno
Postup v poháru pro Dobrušku, Hattrick končí

Postup v poháru pro Dobrušku, Hattrick končí

Do třetího kola Poháru Českého florbalu se holky Hattricku nepodívají. Ve vyřazovacím pavoukovi skončily na Dobrušce, která v domácím prostředí zvítězila 4:0. Brňanky však i navzdory okleštěné sestavě bojovaly a snažily se, aby zanechaly co nejlepší dojem.

FBC Dobruška – FBŠ Hattrick Brno 4:0 (1:0, 2:0, 1:0)

Sedm hráček do pole a jedna brankářka. Tak vypadala soupiska Hattricku pro utkání druhého kola poháru, které se konalo na půdě soupeřek z našlapané Dobrušky. Jedno z dosud neporažených družstev první ligy žen prokázalo kvalitu i tentokrát, kdy porazilo Brno výsledkem 4:0.

Přestože Hattrick chtěl zabojovat o postup, z výsledku si těžkou hlavu nedělá. Jako prioritu bere i nadále ligovou soutěž, kde se snaží jako nováček adaptovat na tempo a být silným soupeřem pro všechny týmy východní skupiny. Navíc nutno dodat, že snahu prokazovaly Jihomoravanky také na poháru v Dobrušce, byť gólově nakonec zůstaly na nule.

Otevírací trefa přišla už v prvním dějství, když mířila přesně Vanesa Bašová. Asistenci si připsala Michaela Ulbrichová, která k tomu krátce po přestávce zvyšovala již na 2:0. Dobruška udržela solidní úroveň také do poslední fáze duelu a dokráčela pro úspěch.

Pro svěřenkyně Petry Prouzové šlo o druhou účast ve vyřazovacím pavouku. Také před rokem se Hattrick prokousal ze skupiny do pohárového play-off, kde ho zastavilo zkušenější Znojmo. Na to, že Brňanky hrají teprve svůj druhý ročník v oficiálních soutěžích, nemají vůbec špatnou bilanci.

Teď se Hattrick už soustřeďuje na další důležité zápasy. O víkendu 1. a 2. října budou ženy hrát ligu doma v hale CESA VUT – a to opět proti Dobrušce a následně s Orlem Rtyně v Podkrkonoší. Kompletní program sezóny najdete ZDE.

Sestavy

DobruškaHattrick
Špačková – Březovská, Jedličková, Bašová M., Peterová S., Bašová V., Peterová D., Horáková, Poláčková, Eimannová, Vávrová, Ulbrichová, Bartošová, Buchalová Poláčková – Rozenbergová V., Drobná, Macejáková, Wilczek, Skořinská, Prouzová, Skřivánková, Schindlerová M., Schindlerová V.

Statistiky utkání

Branky a nahrávky: 5. Bašová V. (Ulbrichová), 19. Ulbrichová (Peterová D.), 27. Peterová S. (Horáková), 35. Buchalová (Batošová). Rozhodčí: Filip Neumann, Jitka Romančáková. Střely: 25:18. Trestné minuty: 0:4. Využití: 1:0. Diváků: 102. TEXTOVÝ ONLINE

Pozápasový rozhovor

Zpět na úvod