Bulletin k utkání #28
3. kolo: TROOPERS
Nevídané lákadlo! Hattrick otevírá tréninkové centrum přímo v obchoďáku

Nevídané lákadlo! Hattrick otevírá tréninkové centrum přímo v obchoďáku

Perfektní novinku připravuje Hattrick Brno pro hráče a hráčky všech věkových kategorií. V Nákupním centru Královo Pole se již brzy otevře Sport Family Area, které bude zahrnovat florbalovou hrací plochu i špičkové zázemí.

Myšlenka florbalového hřiště přímo uvnitř nákupního střediska je v Česku skutečně jedinečná. A Hattrick si klade ambici, aby prostor proměnil ve zbrusu nové tréninkové centrum – určené převážně pro děti. Hned vedle eskalátorů v prvním patře budovy bude vchod přímo do Sport Family Area, jehož hlavní dominantou bude hrací plocha o rozměrech 30 × 15 metrů. Na něm bude položen speciální povrch z florbalové gumy, což zaručuje nejlepší zážitek ze hry.

V nově vzniklém florbalovém centru se budou konat pravidelné tréninky. Zapojit se budou moct děti už od čtyř let, ať již půjde o kluky či holky. Důraz se tak bude klást na ty nejmenší, pro něž je navíc připravený konkrétní rozvrh na celý týden v bezkonkurenčních časech. Minipřípravka (ročník narození 2016 a mladší) bude na místě trénovat po skupinách: skupina 1 v pondělí a středu (oba dny 16.00 – 17.00), zatímco skupina 2 v úterý a čtvrtek (oba dny 16.30 – 17.30).

Přípravce (ročníky 2014 a 2015) se nabízí tréninky v pondělí a středu (17:00 – 18.30), případně ještě v pátek (16.00 – 17.30). Třikrát týdně mohou chodit také elévové (ročníky 2012 a 2013), kteří mají vyhrazený čas v úterý, čtvrtek i pátek (17.30 – 19.00). Snažíme se tak vycházet vstříc rodičům s nabitým pracovním harmonogramem, aby se tréninky konaly v pozdějších odpoledních/podvečerních hodinách. A navíc je super, že se člověk nemusí starat, kde nechá auto – v NC Královo Pole máte parkování na tři hodiny úplně zdarma.

Plánované tréninky nejmenších se nebudou zaměřovat jenom na jednu oblast florbalu. Kromě klasické florbalové průpravy se chystají také brankářské tréninky nebo individuální příprava dovedností Skills. Co je pro nás nejdůležitější, aby program pro děti byl za každé situace bohatý, zábavný a rozvíjel jejich kladný vztah ke sportu.



Hlavně děti, ale i veřejnost

Co je bonusem Sport Family Area? Vedle mládeže bude místo vhodné také pro hobby hráče, potažmo i další zájemce. Do Sport Family Area totiž bude možné přijít prakticky kdykoliv. Ať již budete zařizovat v NC Královo Pole cokoliv, můžete se zastavit a zahrát si v krásném florbalovém prostředí s moderním zázemím. V něm se nevylučuje ani pořádání větších událostí, jako jsou turnaje nebo společenské akce.

Hattrick Brno má od spolupráce s NC Královo Polle velká očekávání. Vidí v ní obrovský potenciál, který žádné jiné město v Česku nemůže v tomto rozsahu nabídnout. Možnosti jsou opravdu široké a každému florbalovému nadšenci vycházíme vstříc.

Kdy bude Sport Family Area připraveno, aby otevřelo své brány veřejnosti? Oficiální termín spuštění projektu je úterý 1. listopadu 2022. Přesná adresa tréninkového centra je Cimburkova 4, 612 00 Brno-Královo Pole. Sledujte i nadále sociální sítě FBŠ Hattrick Brno, kde se dozvíte všechny aktuality o aktivitách, které chystáme v NC Královo Pole, aby vám nic klíčového neuniklo. Už se na vás těšíme!

Zpět na úvod