Bulletin k utkání #21
22. kolo: TJ Sokol Královské Vinohrad
Velká odměna pro Hattrick! Za práci v lockdownu získal cenu Nezlomný trenér

Velká odměna pro Hattrick! Za práci v lockdownu získal cenu Nezlomný trenér

Brněnský Hattrick získal obrovské ocenění. Poslední rok notně ovlivnil koronavirus a trenéři nemohli své poslání předávat svým svěřencům tak, jak byli zvyklí. Místo tradiční ankety Trenér roku tak Český olympijský výbor ocenil trenéry, kteří svoji práci spojili s bojem proti pandemii a věnovali se činnosti distančně.

ČOV ocenil právě tyto bojovníky: trenérky a trenéry nominovaly jednotlivé sportovní svazy. „Některé trenérské příběhy jsou opravdu dojemné. Trenéři makali víc než za normálních okolností, protože dělat online tělocvik a trénovat, to je tedy láce,“ říká Zdeněk Haník, předseda České trenérské akademie a místopředseda ČOV pro web organizace.

Za florbal převzay ocenění Nezlomný trenér pouze Hattrick Brno. „Ocenění je velkou odměnou pro všechny trenéry, marketingové a PR pracovníky, sekretáře, fyzioterapeuta a kondičního trenéra a v neposlední řadě vedení klubu. Všichni vynaložili nezměrné úsilí, aby i v těžkých dobách, kdy nebylo možné společně trénovat, zajistili všem hráčům oddílu kvalitní a pestré tréninkové možnosti i společně strávený čas,“ rozpovídal se šéftrenér mužské složky Hattricku Marek Fiala.

Trenérské ocenění za brněnský Hattrick převzal právě Fiala, jenž tak své jméno dostal i na speciální stěnu věnovanou projektu. „Touto cestou bych rád všem, kteří se podíleli, poděkoval za jejich práci a odhodláni. Spolu jsme Hattrick,“ vystihl Fiala. Jednou z velkých iniciativ během stopky pro sport bylo instruktážní video Hattrick proti covidu, které můžete zhlédnout buď ZDE, nebo níže v článku.

Zpět na úvod