Bulletin k utkání #17
13. kolo: FBC Liberec
Mladé naděje: Výhra dorostenek i béčka juniorů

Mladé naděje: Výhra dorostenek i béčka juniorů

Spokojenost může panovat po minulých zápasech mládeže Hattricku. V brněnském derby uspěly dorostenky a vítězství neutekla ani B-týmu juniorů, který natáhl svoji skvělou formu.

Dorostenky zdárně navázaly na předešlý turnaj a porazily Židenice 4:1. Zaznamenaly tak již čtvrtou výhru v řadě a potvrdily druhé místo tabulky. Na aktuálně vedoucí Bulldogs jim schází čtyři body, na třetí Znojmo pak mají náskok bodu a výhodu jednoho utkání k dobru.

Skóre otevřely Židenice ve třetí minutě duelu, jenže to bylo z jejich strany vše. Další branky už střílel pouze Hattrick, který postupně odskočil až na třígólový rozdíl.

Dvěma brankami a jednou asistencí pomohla Lenka Vojáčková, jednu trefu potom zaznamenaly Isabela Petrskovská s Karolinou Bartoňkovou. Přihrávku na třetí gól si připsala Klára Souralová. Brankářka Lucie Behringerová navíc byla úspěšná při trestném střílení Bulldogs a dotáhla tým k vítězství.

Na další zápasy se mohou dorostenky Hattricku těšit zhruba za dva týdny. V neděli 21. listopadu narazí na konkurentky z horní půlky soutěže Znojmo a Bulldogs.

Juniorský B-tým prodloužil sérii neporazitelnosti už na čtyři utkání. V uplynulém dvojkole naplno bodoval nad Gepardy Brno i Očovskou Hodonín, když nasbíral výsledky 7:5 a 6:1. V obou měřeních sil měl solidní formu Michal Horák, jenž dohromady dosáhl na čtyři trefy a tři asistence.

Ve druhé lize juniorů patří Hattricku B čtvrtá příčka se sedmnácti body. Lepší postavení mají jen Znojmo, Slovácko a Gepardi. Rozdíly přitom nejsou nijak vysoké a svěřencům Lukáše Patáka chybí na čelo tabulky jen čtyři body.

Zpět na úvod