Bulletin k utkání #16
11. kolo: Tatran Střešovice
Doma proti lídrovi! Brňané prověří věhlasného soupeře

Doma proti lídrovi! Brňané prověří věhlasného soupeře

Na velice silného rivala narazí florbalisté Hattricku. V jedenáctém kole Livesport Superligy je čeká Tatran Střešovice, který aktuálně vede tabulku. Svěřenci kouče Jana Niznera ovšem minulý týden poprvé zvítězili a chtějí hosty potrápit.

FBŠ Hummel Hattrick Brno –⁠ Tatran Střešovice
(čtvrtek 28. října, 14.00, SH Maloměřice)

Důležité body urval Hattrick v předešlém kole na hřišti Královských Vinohrad. Nad pražským mužstvem uspěl výsledkem 6:5 a vyhrál vůbec poprvé v ročníku. Díky tomu se přiblížil dalším týmům ve spodní půlce superligy a Brno od předkola play-off aktuálně dělí pouze tři body. Situace tak nevypadá nijak bezvýchodně a jihomoravský klub věří, že se vrátí do boje o vyšší příčky.

Tentokrát na Hattrick však čeká pořádně náročná výzva. Do jeho domovské arény v Maloměřicích přicestuje Tatran Střešovice, jemuž patří čelo soutěže s dvoubodovým náskok na Mladou Boleslav. Šestnáctinásobný mistr měl fantastický úvod sezóny, když jeho sérii devíti výher přerušily až Vítkovice v předchozím týdnu. Střešovice proto budou mít motivaci vrátit se zpět do vítězné pohody.

Uplynulá dvě měření sil vedl jako hlavní trenér Jan Nizner. Pro zkušeného kouče šlo o premiéru u mužů Hattricku potom, co nahradil dosavadního lodivoda Marka Fialu. A vzhledem k výhře na Vinohradech se zdá, že nový impuls zafungoval. Tatran ovšem bude podle všeho ještě vyšší level než zápasy se Spartou a SKV.

O síle střešovických florbalistů nepochybuje ani hráč Hattricku Lukáš Lhota. „Čekám, že přijede velmi těžký soupeř, který se prezentuje skvělou hrou dopředu. Tatran se nachází na prvním místě tabulky, bude chtít potvrdit roli favorita a získat plný počet bodů,“ předpokládá. O příznivý výsledek se proto musí domácí celek poprat ze všech sil. „Každopádně bude důležité, v jakém rozpoložení přijede Tatran do Brna,“ upozorňuje letošní posila klubu.

ZÍSKEJTE VSTUPENKY ZDE

ZÍSKEJTE VSTUPENKY ZDE

Hattrick doufá, že by mohl těžit z úspěšného představení se Sokolem. „Panuje lepší nálada. Každý ví, jak důležité bylo prolomit sérii prohraných zápasů a ukončit období nezdarů. Nyní doufám, že nám výhra pomůže vyhrát další klíčová utkání, abychom se odpíchli ode dna tabulky a posunuli se k lepším pozicím,“ vystihuje Lhota.

Brňané dosud sebrali Střešovicím jediný bod. Povedlo se jim to v minulé sezóně na domácí půdě, kdy podlehli Pražanům 3:4 po prodloužení. V závěru normální hrací doby přitom sahali po vítězství za tři body. Odveta venku dopadla také ve prospěch Tatranu, a to výsledkem 6:4.

U svátečního duelu ve čtvrtek 28. října rozhodně nesmíte chybět! Hraje se od 14 hodin ve sportovní hale Maloměřice, další informace přinášíme skrz facebookovou událost. Vstupenky získejte v předprodeji ještě dnes ZDE.

Livesport Superliga

11. kolo

FBŠ Hummel Hattrick Brno – Tatran Střešovice28. října | 14.00ONLINEVIDEOHbbTV ČT
Zpět na úvod