Bulletin k utkání #16
11. kolo: Tatran Střešovice
Mladé naděje: Neporažené žákyně i premiéra juniorů

Mladé naděje: Neporažené žákyně i premiéra juniorů

Stoprocentní bilanci si drží holky Hattricku, které nastupují v Lize starších žákyň. Poprvé ve vrcholové části CE ligy se představili junioři a do akce nastoupila i řada dalších týmů. Jak se jim dařilo?

Junioři

K prvním duelům v elitní skupině CE soutěže naskočili junioři Hattricku. Poprvé pod vedením kouče Marka Fialy hostili doma Vítkovice, jimž ale po přestřelce podlehli 6:14. Zato druhé utkání víkendu skončilo fotbalovým skóre 1:2, když Brňané nestačili na FBC Ostrava.

Hattrick se proto zatím nachází ve spodních patrech tabulky. Další měření sil mezi nejlepší dvanáctkou přijdou o víkendu 6. a 7. listopadu, při výjezdu do Prahy narazí tým na Spartu a Chodov.

Dorostenci

Dvě vítězství zaznamenal dorostenecký A-tým, když v obou případech uspěl dvouciferným výsledkem. Postupně si Hattrick poradil s Olomoucí (14:5) a Slováckem (12:9). Neskutečných sedm bodů zaznamenal v prvním utkání turnaje Michal Horák (3+4), jehož doplnili třígóloví Adam Klusoň s Jakubem Vařechou.

Do individuálních statistik přidal Horák další čtyři trefy proti Slovácku, třikrát potom mířil přesně Štěpán Ludmila. Dorostenci tak potvrdili skvělou formu, když vyhráli již šestkrát za sebou.

Druhé družstvo této kategorie naneštěstí podlehlo Gepardům a Atlasu Blansko. O první vítězství nového ročníku proto bude usilovat na příštím turnaji proti Aligators U16 a FBC Dragons.

Přípravka Hattricku. Foto: Zdeněk Mojžíš

Mladší žáci a přípravka

Mezi mladšími žáky se dostala do hry všechny tři týmy včetně Výběru elévů. A-tým si přitom počínal velmi dobře a z duelů proti Troopers Green, Gullivers a Znojmo Black odešel se stoprocentní bilancí. Druhý celek si výsledkově poradil s Valticemi, Znojmem White i Židenicemi Black.

Výběr elévů na turnaji hlavně sbíral zkušenosti proti brněnským rivalům. Podobně se zapojila i přípravka, která vyslala do boje všechna tři družstva. Každé z nich absolvovalo podle rozpisu čtyři zápasy, díky nimž opět udělali další krok ke zlepšení.

Starší žákyně a mladší žákyně

Bez porážky prochází sezónou i nadále starší žákyně GB. V lize si hravě poradily s Bulldogs Brno (7:1) a Znojmem (5:0). Z individuálních výkonů se dařilo Žanetě Zádrapové, která v brněnském derby vstřelila tři branky. Hattricku tak stále náleží první pozice tabulky s náskokem osmi bodů na druhé Znojmo.

Další turnaj mají za sebou i mladší žákyně Blue v lize 3+1, jež se utkaly s Hornets, Židenice Girls, Gullivers a Bulldogs.

Foto: Jiří Pavlík

Na závěr připomínáme možnost využít naši platformu HATTRICK LIFE. V rámci ní můžete sdílet fotky, videa a další obsah (nejen) z mládežnických turnajů a ukázat nám, jak žijete pohromadě s Hattrickem. Své příspěvky posílejte na e-mail mima@hattrick-brno.cz a objeví se jak na Hattrick Life, tak třeba i zde ve webovém souhrnu či na sociálních sítích. Děkujeme!

Zpět na úvod