Bulletin k utkání #15
9. kolo: ACEMA Sparta Praha
Premiéra pro Niznera: Nejdřív doma Sparta, potom venku Vinohrady

Premiéra pro Niznera: Nejdřív doma Sparta, potom venku Vinohrady

Vůbec poprvé pod novým trenérem půjde do akce A-tým Hattricku. O víkendu čeká svěřence Jana Niznera dvojutkání s pražskými soupeři, když nejdříve hrají doma proti Spartě a pak se představí na Královských Vinohradech.

Brňané stále čekají na úvodní výhru nové sezóny. Neuspěli ani v minulém kole, kdy hostili před televizními kamerami Panthers Otrokovice. Moravský souboj dopadl lépe pro hosty, kteří zvítězili 6:2 a nadále platí, že Hattrick je na poslední příčce Livesport Superligy.

I kvůli sérii neuspokojivých výsledků skončil v roli hlavního trenéra Marek Fiala. Na jeho místo posléze přišel Jan Nizner, jenž dosud trénoval juniory Hattricku. „Přínosem má být změna jako taková – vytržení ze stávajícího stereotypu může být pro hráče impulsem pro návrat sebevědomí,“ říkal nový kouč Brna.

Nizner absolvuje premiéru už v sobotu, a to navíc na domácím hřišti v Maloměřicích. Do jihomoravské metropole totiž přijedou sparťané, jimž výsledky po osmi kolech stačily na šestou příčku tabulky. V předchozím zápase ale o sobě dali hodně vědět, protože sebrali všechny body Vítkovicím.

Hned den poté vyrazí Brno přímo do hlavního města. Tam vyzve Královské Vinohrady s bilancí dvou výher z osmi pokusů, což zatím stačí na boj o předkolo play-off. Právě k pásmu kolem desáté pozice by se chtěl vyhoupnout i Hattrick pod novým trenérským vedením.

VSTUPENKY DOMA NA SPARTU (23. ŘÍJNA)

„Očekávám, že se Spartou to bude těžký a tvrdý zápas. Musíme odvádět kvalitní defenzivní činnost a mít více sebevědomí,“ sdělil obránce Lukáš Suk. Nabuzení by navíc mělo přetrvat také proti Vinohradům. „Utkání proti SKV musí být naším odrazovým můstkem k vyšším příčkám tabulky,“ zdůraznil Suk. Vstupenky na domácí duel si zakoupíte ZDE.

Proti Spartě zaznamenal Hattrick v minulém ročníku velmi těsné výsledky. Venku padl 4:5 v normální hrací době, doma však dovedl bitvu až do nájezdů a odnesl si bod. Stejný zisk si připsali Brňané i v předešlém zápase s SKV, ještě předtím si ale z domácího prostředí Sokolů odvezli solidní výsledek 7:5.

„Že se zatím nevyhrálo, nepřidává na sebevědomí nikomu z kabiny. Se změnou trenéra se vždy očekává nějaký impuls, ale my teď už musíme hrát každé utkání jako play-off,“ upozornil Suk. Pouze s maximálním nasazením tak může přijít kýžený úspěch.

Dvojkolo startuje pro Hattrick v sobotu 23. října doma proti Spartě. Hrát se bude v Maloměřicích od 18.30. V neděli potom jede jihomoravský celek na Královské Vinohrady, kde vyrazí do boje v 17 hodin.

VSTUPENKY DOMA NA SPARTU (23. ŘÍJNA)

Livesport Superliga

FBŠ Hummel Hattrick Brno – ACEMA Sparta Praha

23. října | 18.30ONLINEVIDEO
TJ Sokol Královské Vinohrady – FBŠ Hummel Hattrick Brno24. října | 17.00ONLINEVIDEO
Zpět na úvod