Bulletin k utkání #15
9. kolo: ACEMA Sparta Praha
Mladé naděje: Fotky z elévů i pět bodů dorostenek

Mladé naděje: Fotky z elévů i pět bodů dorostenek

Další mládežnický víkend je minulostí. Podívejte se na přehled všech zásadních momentů, které mladé naděje Hattricku přinesly.

Elévové

V kategorii elévů se zapojila do akce čtyři družstva, která narazila na soupeře jako Gullivers, Gepardi nebo Troopers. Do hry naskočil také tým elévek na turnaji v Křenovicích. Právě z turnaje elévů, jenž se konal v hale SportPoint, má Hattrick bohatou fotogalerii. Podívejte se na pár obrázků níže, zbytek najdete v plné kvalitě na našem Flickru ZDE.

Foto: Kryštof Severa

Starší žákyně a dorostenky

Zápasy ve Znojmě čekaly na dorostenky. Nejprve odehrály první duel s TJ Znojmo, kdy musely rozhodnout o vítězství Hattricku až nájezdy. Druhé utkání pak bylo proti Židenicím. 

„Tady jsme se docela dost natrápily, protože jsme se přizpůsobily jejich hře. Na začátku třetí třetiny byl stav 2:0 pro soupeře, ale díky skvělému návratu holek jsme dokázaly otočit v náš prospěch na 3:2,“ vyzdvihla trenérka Monika Chromá. Dorostenky aktuálně mají na kontě osm bodů a patří jim druhá příčka tabulky.

Starší žákyně Hattricku GA nastoupily ke dvěma utkáním v klučičí soutěži, a to proti Slavkovu a Blansku. Právě nad Atlasem uspěly Brňanky 9:3 a ukázaly, že mohou být konkurenceschopné i v této lize. Také z jejich utkání máme krásné fotky, za něž mockrát děkujeme!

Foto: Jiří Pavlík

Starší žáci

A-tým starších žáků absolvoval dvě velmi vyrovnané bitvy. V nich naneštěstí těsně podlehl 4:5 Bulldogs Brno a 2:3 Vsetínu. Soupeři v obou případech ztráceli, nicméně výsledek dokázali převrátit na svoji stranu.

Naopak těsná vítězství jdou na konto druhého celku starších žáků. Hattrick po nájezdech přetlačil 10:9 FBC Dragons, když dvakrát smazal třígólovou ztrátu. Hned šest bodů zaznamenal Josef Loučka s bilancí 3+3. Pěti body ho doplnil Radim Tyll (2+3).

Loučkovi se navíc povedl i předešlý zápas dne proti Gullivers, v němž se jednou trefil a přidal tři asistence. Tři trefy potom dával Daniel Hochman a Hattrick celkově zdolal městského rivala 6:5.

Junioři B

Do hry naskočila i rezerva juniorů, jež se blýskla dvěma důležitými výhrami. Slovácko rozdrtili Brňané 14:6, kdy třemi nejproduktivnějšími hráči byli Michal Horák (3+4), Jan Nevěděl (2+4) a Jakub Vařecha (3+1). Dvouciferný výsledek přišel také ve druhém duelu proti Gullivers, protože Hattrick uspěl 10:7. Béčku juniorů tak zatím náleží šestá pozice jihomoravské soutěže.

Na závěr připomínáme možnost využít naši platformu HATTRICK LIFE. V rámci ní můžete sdílet fotky, videa a další obsah (nejen) z mládežnických turnajů a ukázat nám, jak žijete pohromadě s Hattrickem. Své příspěvky posílejte na e-mail mima@hattrick-brno.cz a objeví se jak na Hattrick Life, tak třeba i zde ve webovém souhrnu či na sociálních sítích. Děkujeme!

Zpět na úvod