Bulletin k utkání #13
Florbalové úterý: Ženy i muži hrají doma
Nová šance na body! Hattrick vyhlíží vicemistra i super úterý

Nová šance na body! Hattrick vyhlíží vicemistra i super úterý

Zápas na půdě vicemistra a návrat domů. Přesně takový program Livesport Superligy čeká v dalších dnech florbalisty Hattricku, kteří se připravují na Vítkovice a Českou Lípu. I když oba zápasy budou těžké, naděje na úspěch rozhodně nechybí.

Vzestupnou formu předvádějí svěřenci Marka Fialy na začátku nového ročníku. O premiérové body sice stále bojují, nicméně každým zápasem se Brňané viditelně zlepšují. Minulý týden skvěle zabojovali proti favorizovaným Bohemians 6:9, kdy soupeř zvítězil hlavně díky neskutečně nabušené první lajně. I proto je Hattrick průběžně dvanáctý, ale odstupy v tabulce jsou minimální a vše se může brzy změnit.

Je však pravda, že zrovna nedělní duel bude také patřit mezi ty nejnáročnější. Hattrick se představí ve Vítkovicích, které dlouhodobě patří mezi hlavní favority na mistrovský titul. Letos na jaře jim úspěch utekl až v posledních minutách superfinále proti Mladé Boleslavi, což Ostravanům znemožnilo obhajobu z prvenství z roku 2019.

Vstup do nové sezóny ovšem nevychází Vítkovicím úplně na sto procent. Sice doma porazily Pardubice i Českou Lípu, jenže venku překvapivě nestačily na Bohemians. To je důvod, proč se tým kolem trenéra Pavla Bruse nachází až na páté příčce superligy. Hattrick ale ví, že s Vítkovicemi to je vždy velice těžké. Brno nad nimi ještě nikdy nebodovalo – nejlepší vzájemný výsledek byla porážka 3:5 ze září 2020 v Maloměřicích.

ZÍSKEJTE VSTUPENKY NA ÚTERNÍ SUPERLIGU DOMA

„Ve Vítkovicích očekávám jedno z nejtěžších utkání v sezóně. Bude to hodně o zodpovědně obraně a rychlých přechodech do útoku,“ předpokládá útočník Šimon Hronek. Měření sil s úřadujícím vicemistrem se uskuteční v neděli 26. září od 18.00 v ostravské hale SC Dubina.

O dva dny později – v úterý 28. září – se brněnští florbalisté vrátí domů. V Maloměřicích vyzvou od 14 hodin Českou Lípu, se kterou lze očekávat mnohem vyrovnanější souboj. Předešlý domácí zápas muselo rozhodovat až prodloužení, což slibuje pořádně drama i tentokrát. Superligové bitvě navíc bude předcházet od 10.30 druhé kolo poháru, v němž ženy Hattricku vyzvou prvoligové Znojmo.

Nezapomeňte se přidat k oficiální facebookové události ZDE. Pozvěte také všechny své přátele a udělejme všichni společně velkolepou atmosféru pro naše týmy! Vstupné na ženy je pro všechny fanoušky zdarma, místo na superligový duel si můžete zajistit ZDE. Děti, které přijdou na utkání mužů v tričku nebo dresu Hattricku, mají vstup zdarma.

ZÍSKEJTE VSTUPENKY NA ÚTERNÍ SUPERLIGU DOMA

Livesport Superliga

4. / 5. kolo

1. SC TEMPISH Vítkovice – FBŠ Hummel Hattrick Brno26. září | 18.00ONLINEVIDEO
FBŠ Hummel Hattrick Brno – FBC 4CLEAN Česká Lípa28. září | 14.00ONLINEVIDEO
Pohár Českého florbalu žen2. kolo
FBŠ Hattrick Brno – TJ Znojmo28. září | 10.30ONLINE
Zpět na úvod